zaterdag 2 mei 2015

Canyonlands National Park

Vandaag naar Canyonlands, dit is het andere statepark in de buurt van Moab.
Wat een mooi park. Onstaan door de rivieren Colorado en de Green River, die in het midden van het park samenkwamen . Hierdoor kreeg je drie delen, de Needles, de Maze en Island in the sky. Naar het laatste zijn wij gegaan. Het park is niet zo druk bezocht als Arches, wat ook wel prettig is. Wij vonden het erg mooi en indrukwekkend. Het doet denken aan de Grand Canyon. Mooie uitzichtpunten, grand view point overlook, Mesa Arch enz. Het weer was heerlijk, niet zo warm als gisteren in Arches. De wandelingen waren ook beter begaanbaar. Al met al, geweldig.
We wilden een foto boven op de Mesa Arch. Nou, dat hebben de andere bezoekers geweten!
John heeft een " beetje" last van hoogtevrees. En eenmaal boven op de Arch hebben we een show weggeven. Ik vond dat John wat kort op de rand stond en wilde hem daar op attent maken. Hij vond dat ik aan hem trok. En dan krijg je een leuke scène op een boog boven een afgrond. Leuke foto!
Aan de " alles Amerika forumleden" die we daar ontmoet hebben: Wij zijn normaal best een leuk koppel. Maar niet in stressmomenten! Zij konden er gelukkig om lachen en maakte nog de opmerking: Daar had ik bijna niks meer te lezen😀. Zij volgt nl ons blog.
Toen de gemoederen waren bedaard, hebben we nog wat rondgetoerd. Mooie foto's gemaakt en uiteindelijk nog een ritje langs de Colorado rivier. Ien wou graag naar een "beachje", helaas niks kunnen vinden. Wel een hoop wildkampeerders. Gewoon een tentje langs de rivier, niks geen elektriciteit en water. Not our kind of holiday.
Was wel ook bijna allemaal jeugd, die peddleboarden of mountainbiken. Erg sportief.
Wat te eten gehaald bij de supermarkt, nog een Starbucks en nu voor de tv.
Morgen naar Torrey, Capitol Reef


















1 opmerking:

  1. Leuk verslag weer! Jullie zijn in stress ook een leuk koppel hoor ; )
    groetjes sabrinacom AA forum

    BeantwoordenVerwijderen